"Zorg dat het goed zit met ergonomie. Thuis en op je werk."

Actie Compleet Laptop set

 

Compleet thuiswerk Laptop set 999 €

Met deze bureautafel heeft u de mogelijkheid om te zitten of staan tussen hoogtes van 64,5 cm en 130,5 cm. Met onboard computer kunt u 3 verschillende standen programeren. Deze bureau heeft 2 jaar fabrieks garantie.

De ideale zitpositie vinden gaat zeker lukken met deze stoel door een groter bereik en vele afstelmogelijkheden. Het Donati D109 mechaniek, de comfort zitting met stiknaden en 10 cm verstelbaarheid, de netbespannen rug en de in hoogte-, breedte- en diepte verstelbare ergonomische armleggers zorgen voor veel comfort bij een langdurige zitperiode. De bureaustoel is verder voorzien van een kunststof design onderstel met een zwarte gaslift en multifunctionele wielen. De 787 NPR heeft standaard 10 jaar garantie.

Laptopstandaard: Hiermee kunt u zorgen dat uw scherm op de juiste hoogte komt te staan zodat u niet naar voren hoeft te bukken. Dit voorkomt nek, schouder en rugklachten.

Een kabelloos toetsenbord: Zodat u uw werk dichter bij kunt halen en niet hoeft te reiken. het toetsenbord is zo breed dat u kunt werken tussen de lijn van de schoudertoppen. ook de muis is in die lijn te gebruiken.

En een ergonomische muis: Die zorgt dat u hand en arm in de anatomische stand blijft staan, wat RSI klachten kan voorkomen.

Vitaliteit@Work

Rooseveltlaan 39
4463 GL Goes

Arjan Blom
arjan@vitaliteitatwork.nl
06 36 02 96 71