• ergonomische oplossingen
  • webshop
  • persoonlijk advies
  • coaching & training
  • pijnvrij en vitaal werken

Blog


Thuis werken

Nu thuiswerken als gevolg van de coronacrisis bij veel bedrijven noodzakelijk is geworden, vragen veel van uw werknemers om hun thuiswerkplek in te richten. Ook Vitaliteit@Work heeft in de tussentijd  noodzakelijke maatregelen getroffen. Maatregelen die ervoor zorgen dat het bestelde meubilair toch geleverd kan worden, zonder gevaar voor klant of onszelf.  lees meer..

Gezond thuiswerken met Vitaliteit@Work

Sinds begin Covid-19 werken veel mensen vanuit huis. Er zijn veel voordelen van het thuiswerken bekend. Bovendien neemt de vraag toe om ook in de toekomst thuis te kunnen werken. Thuiswerken brengt voordelen met zich mee, maar de kans op klachten aan het lichaam neemt toe bij het werken in een niet optimale thuiswerkplek. Lees meer..

Hoe wordt er gecoacht en geadviseert bij Vitaliteit@work?

Jij en jouw medewerkers kunnen zelf veel doen om fysieke klachten te voorkomen. Zoals leren hoe, en verantwoordelijkheid dragen voor de instelling van de eigen werkplek. Dit leren wij bijvoorbeeld door ze op de hoogte te brengen van alle instellingsmogelijkheden die de werkplek biedt. Kunnen zij zelf hun werkplek goed instellen, ook als lees meer...

STA-BUREAU ONDERZOEK

Het European Journal of Preventative Cardiology (2017) publiceerde een onderzoek waaruit bleek dat 6 uur per dag staan ​​in plaats van zitten, gewichtstoename kan voorkomen EN kan helpen bij het kwijtraken van de kilo's. Ze schatten dat een persoon van 143 pond met deze routine 54 extra calorieën per dag kan verbranden. Lees meer..