• ergonomische oplossingen
  • webshop
  • persoonlijk advies
  • coaching & training
  • pijnvrij en vitaal werken

Verantwoord thuiswerken

Gepubliceerd op 25 januari 2021 om 21:26

Thuiswerken 

Nu thuiswerken als gevolg van de coronacrisis bij veel bedrijven noodzakelijk is geworden, vragen veel van jouw werknemers om hun thuiswerkplek in te richten. Ook Vitaliteit@Work heeft in deze Corona-tijd de noodzakelijke maatregelen getroffen. Maatregelen die ervoor zorgen dat het bestelde meubilair toch geleverd kan worden, zonder gevaar voor klant of onszelf. Wij werken grotendeels vanuit huis en zullen ervoor waken de service en instructie te blijven leveren zoals u van ons gewend bent.

De verwachting van experts is dat ook na deze crisis het thuiswerken zal voortduren of zelfs toenemen, omdat de huidige situatie laat zien dat dit goed werkt. Zeker als de zaken rond huishouden en kinderen weer gewoon gaan verlopen zijn de kansen om effectief thuis te werken bewezen.

Daarom is Vitaliteit@Work een tijdelijke actie gestart. Deze actie zorgt voor een betaalbare thuiswerkplek voor iedere thuiswerker. Uiteraard kan deze actie worden aangepast om een voor jou zo optimale situatie te creëren.

Wij willen nogmaals benadrukken dat het belangrijk is om de opgelegde maatregelen te hanteren. Dit niet alleen voor onze eigen gezondheid of van die van onze naasten en kwetsbaren, maar ook om het virus zo snel mogelijk de baas te zijn opdat we allemaal weer gezond verder kunnen leven.

Team  Vitaliteit@Work


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.