• ergonomische oplossingen
  • webshop
  • persoonlijk advies
  • coaching & training
  • pijnvrij en vitaal werken

Onze Diensten

Wij regelen het voor u

 

Werkplekonderzoek

Ervaart u werkgerelateerde klachten maar weet u niet goed hoe u de oorzaak van deze klachten kunt vermijden? Misschien is uw werkplek niet voldoende op u afgestemd. Een werkplekanalyse brengt dit in kaart. Lees meer...

Coaching, training en advies

Advies wordt zowel persoonlijk als voor een groep gegeven. Na observatie en inventarisatie van de gehele werk- omgeving wordt de persoonlijke werkomgeving bekeken. Daarna geven wij zowel persoonlijk advies als hoe je met de werkruimte, middelen en collega's werkt. Lees meer..

Productadvies

Zoekt u een juiste werkplek? Heeft u geen idee wat voor u de juiste stoel of bureau is? Zijn er al klachten waar u maar niet van af kunt komen? Klagen uw medewerkers over pijntjes of zijn ze halve wege de dag niet meer zo productief? Lees meer...

Kabelmanagement

Kabelmanagement is de kunst van het ordenen van kabels. De professionals van Vitaliteit@work letten op de details die er uiteindelijk voor zorgen dat jij en je collega’s zo prettig mogelijk kunnen werken.

Lees meer..

Projectinrichting

Projectinrichting

Samen met Vitaliteit@Work kun je tot een mooi verantwoorde en ergono-misch gezonde werkplek komen. In een paar overzichtelijke stappen, waarbij je natuurlijk de regie geheel in handen hebt. Lees meer..