• ergonomische oplossingen
  • webshop
  • persoonlijk advies
  • coaching & training
  • pijnvrij en vitaal werken

Projectinrichting met
Vitaliteit@Work  

Krijg je een nieuwe werkomgeving of wil je een nieuw kantoor inrichten?

Samen met Vitaliteit@Work kun je tot een mooi verantwoorde en ergonomisch gezonde werkplek komen. Samen met Vitaliteit@Work in een paar overzichtelijke stappen, waarbij je natuurlijk de regie geheel in handen houdt maar waarbij wij je op maat bij kunnen staan.

 

Hoe ziet zo’n proces er voor je uit?

Eerst gaan we in kaart brengen wat je wensen zijn en wat de functie van de in te richten ruimte of van het gehele bedrijf moet zijn. We bespreken de beschikbare middelen. Vaak is dit al met een architect besproken maar het kan ook al voor die fase worden gedaan.

Jouw wensen en eisen zetten we dan om in een plan van eisen, het zogenaamde spoorboekje. Van vloer tot meubilair, alles wat van belang is zullen we hierin opnemen. Ook eventuele verbouwingen, hoe klein ook.

Om binnen de grenzen van jouw middelen te blijven, zal er een oriëntatiefase komen waarin een architect of interieur specialist zal visualiseren was in het plan van eisen staat. Daarna zullen offerte trajecten starten om niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Als we het eens zijn geworden over het totale project dan kan de uitvoer gaan beginnen. Ook daarin kunnen we ondersteunend zijn. Belangrijk in deze fase is bijvoorbeeld dat de uitvoerende partijen op de juiste tijd en plaats aanwezig zijn om onnodige vertragingen en kosten te voorkomen. Wij kunnen u blijven ondersteunen en ontzorgen tot u daadwerkelijk aan het werk kunt.


Vitaliteit@Work werkt alleen samen met gerenommeerde partnerbedrijven om een project tot een succes te maken waar je jarenlang plezier van zult hebben.