"Zorg dat het goed zit met ergonomie. Thuis en op je werk."

Onze Blog

Thuis werken

Nu thuiswerken als gevolg van de coronacrisis bij veel bedrijven noodzakelijk is geworden, vragen veel van uw werknemers om hun thuiswerkplek in te richten. Het is mogelijk om de werknemer belastingvrij een bedrag uit te keren hiervoor. Eens in de vijf jaar mag een werkgever een belastingvrije vergoeding van €1815 euro (inclusief BTW) geven om thuis een kantoor in te richten.

Ook Vitaliteit@Work heeft in de tussentijd noodzakelijke maatregelen getroffen. Maatregelen die ervoor zorgen dat het bestelde meubilair toch geleverd kan worden, zonder gevaar voor klant of mijzelf. Ik werk grotendeels vanuit huis en zal er voor waken de service en instructie te blijven leveren zoals u van mij gewend bent.

De verwachting van experts is dat ook na deze crisis het thuiswerken zal voortduren of zelfs toenemen, omdat de huidige situatie laat zien dat dit goed werkt. Zeker als de zaken rond huishouden en kinderen weer gewoon gaan verlopen zijn de kansen om effectief thuis te werken bewezen.

Daarom heeft Vitaliteit@Work een tijdelijke actie opgestart. Deze actie zorgt voor een betaalbare thuiswerkplek voor iedere thuiswerker. Uiteraard kan deze actie worden aangepast om een voor u zo optimale situatie te creëren.

Ik wil nogmaals benadrukken dat het belangrijk is om de opgelegde maatregelen te hanteren. Dit niet alleen voor onze eigen gezondheid of van die van onze naasten en kwetsbaren, maar ook om het virus zo snel mogelijk de baas te zijn opdat we allemaal weer gezond verder kunnen leven.

 

Voor vragen neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Vitaliteit@Work

Rooseveltlaan 39
4463 GL Goes

Arjan Blom
arjan@vitaliteitatwork.nl
06 36 02 96 71