"Zorg dat het goed zit met ergonomie. Thuis en op je werk."

Onze producten

Bureaustoelen  

U zult in uw werk zo af en toe staan, lopen en vooral vaak zitten. Vitaliteit@Work is specialist op het gebied van zitten. Van kruk tot 24-uurs stoel, en praktisch alles daartussen, vindt u bij ons in de collectie. 

Lees meer → 

Zit-Sta bureau  

Het helpt u om tijdens het werk meer in beweging te zijn. Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico’s (zoals o.a. obesitas, hart- en vaatziekten, type 2-diabetes, stress, risico op depressie) met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. 

Lees verder →

Ergonomische muizen  

Pijn in de pols, koude vingers of een doof gevoel in de hand? Intensief muisgebruik leidt in de praktijk snel tot RSI/KANS- klachten (Repetitive Strain Injury/ Klachten Arm-Nek-Schouder). En als kleine spieren en pezen overbelast zijn geraakt dan duurt het herstel vaak lang. 

Lees meer →

Ergonomisch toetsenbord  

Typen is een repeterende beweging en kan snel leiden tot overbelasting van handen, polsen of armen. Heb jij weleens klachten of ben je op zoek naar een toetsenbord dat kan helpen klachten te voorkomen? Dan is een ergonomisch toetsenbord de oplossing.

Lees verder →

Kantoormeubilair

Heeft u naast advies en oplossingen over flexibel en ergonomisch werken ook nog meubilair nodig dat past bij de stijl en inrichting van uw kantoor of werkplek?

Lees meer →

Vitaliteit@Work

Rooseveltlaan 39
4463 GL Goes

Arjan Blom
arjan@vitaliteitatwork.nl
06 36 02 96 71