Voor een optimale werkomgeving

Stoelmassage

Voorwoord
Uw personeel is voor u van groot belang, het is uw kapitaal. U wilt een zo groot mogelijke inzet van uw medewerkers. Om optimaal gebruik te kunnen maken van hun kennis en kunde is het van belang om hun gezondheid en welbevinden te bewaken en bevorderen. Uw medewerker coachen op gebied van ergonomie en het geven van stoelmassage draagt bij aan een goede zorg voor u en uw medewerkers. Op deze manier blijft uw personeel gemotiveerd en kunt u optimaal gebruik maken van hun kennis en inzet.

Wat u kunt doen voor uw personeel?
Biedt ze eens in de twee weken een korte stoelmassage aan. Deze massage heeft een positieve werking. Het zorgt voor vernieuwde energie, ontspant, frist op en het personeel is alerter. Naast de massage is het beoordelen van de werkruimte en het coachen van individuele medewerkers een dienst die ik bied om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van deze ruimte en de mogelijkheden die er zijn. Het personeel kan individueel gecoacht worden op het juiste gebruik van de door u geboden middelen.

Voor een optimaal resultaat van preventie van uitval van uw personeel door ziekte of het voor zijn van spanning, stress of andere werk gerelateerde klachten zijn beide diensten zowel separaat als in combinatie af te nemen. Het resultaat zal u verbazen.

Stoelmassage en ergo coaching kunnen op verschillende manieren van toepassing zijn voor uw bedrijf.

Hoe gaat het er in de praktijk uitzien?
De stoelmassage wordt op uw bedrijf aangeboden, deze wordt aangeboden op een daarvoor speciaal ontworpen ergonomische massagestoel die door mijzelf wordt meegenomen. De massage wordt over de kleding heen gegeven. De duur van de massage is tussen de 15 en 20 minuten. Ik neem verder alles zelf mee, u hoeft alleen maar te zorgen voor een rustige, liefst afgesloten ruimte van minimaal 3 bij 3 meter.
Ik zorg bij aanvang van de samenwerking voor informatie gericht aan uw medewerkers over de stoelmassage en wat ze kunnen verwachten.

Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie kunt u telefonisch contact met mij opnemen of een mail sturen.

Fiscale voordelen voor uw bedrijf?
Als uw bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoet kan het gehele factuur bedrag excl. de btw als bedrijfskosten worden opgevoerd. Daarnaast neemt u bij het afsluiten van een contract een prestatie af. Om die reden heeft u als werkgever mogelijk recht op aftrek van voorbelasting betreffende de 21% BTW die over de diensten en eventuele reiskostendeclaratie betaald.

De voorwaarden zijn wel dat:

Wilt u zeker weten of u voor de fiscale voordelen in aanmerking komt neem dan contact op met uw eigen financiële adviseur.

Vitaliteit@Work

Rooseveltlaan 39
4463 GL Goes

Arjan Blom
arjan@vitaliteitatwork.nl
06 36 02 96 71