• ergonomische oplossingen
  • webshop
  • persoonlijk advies
  • coaching & training
  • pijnvrij en vitaal werken

Telefonisch consult

Voor wie is het telefonisch consult? 

Het telefonisch consult is bedoeld voor iedereen die werktHeb je beginnende klachten of wil je deze juist voorkomen? Twijfel je aan de inrichting van jouw werkplek? Dan kunnen we je helpen. Weet je niet goed wat je nog kunt verbeteren aan jouw werkplek en werkhouding? 

Plan een gesprek in met ons op een moment dat het jou het beste uitkomt.  Wel is het van belang dat je dan op je werkplek zit zodat je de werksituatie zo goed mogelijk kunt beschrijven. Dankzij onze ervaring en specialistische kennis van bijna alle werksituaties kunnen wij als werkplekdeskundigen met doelgerichte vragen een juist beeld vormen van jouw situatie en je gericht advies geven. 

Wat kun je verwachten? 

Het telefonisch consult duurt ongeveer 15 à 20 minuten. Na afloop ontvang je nog een mail met tips en adviezen rond de werkplek. Met deze adviezen kun je direct gezonder en vooral prettiger werken.  

Bel of mail ons om een consult in te plannen.

Wat te doen als je een telefonisch consult wilt plannen? 

Vul onze e-mailformulier en geef 3 data aan waarop je tijd hebt voor deze afspraak. De factuur ontvang je per mail. 

Na betaling van de factuur nemen we contact met je op om de telefonische afspraak in te plannen, hierbij proberen we natuurlijk altijd rekening te houden met jouw voorkeuren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan zoeken we gezamenlijk naar een alternatieve datum. 

Wat zijn de kosten? 

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van werkplekdeskundig advies proberen wij onze diensten zo laagdrempelig mogelijk te maken. Je kunt dus een telefonisch advies (inclusief tips via e-mail en een opvolging) al inplannen voor € 35,95 inclusief BTW. 

 

Telefonisch consult met tips & opvolging?

Nadat je ongeveer vier weken de tijd hebt gehad om de tips en adviezen die we besproken hebben te gebruiken, nemen we nogmaals contact met je op. Zo kunnen we de puntjes nog een keer op de i zetten. 

Wat zijn de kosten? 

Je kan een telefonisch advies inclusief tips via de e-mail en een opvolging al inplannen voor  € 39,95 inclusief BTW.