• ergonomische oplossingen
  • webshop
  • persoonlijk advies
  • coaching & training
  • pijnvrij en vitaal werken
Sale!

Ergonomisch Werken Laptop Voordeelpakket

€ 159,95 € 134,95
Sale!
Sale!

Ergonomisch Werken Laptop Voordeelpakket

€ 159,95 € 134,95

Incl. BTW

Gezond aan de Laptop

Een kabelloos toetsenbord, muis en laptopstandaard

Nexstand K2 laptopstandaard

Voorovergebogen over je laptop hangen is niet best voor je nek, schouder en rug. Je mobiele vriend kan nogal wat fysieke klachten veroorzaken. Met een Nexstand laptophouder plaats je je laptop de juiste werkhoogte. Hij zorgt ervoor dat het beeldscherm meer op ooghoogte komt en dat zorgt ervoor dat jij een gezonde en fijne werkhouding kunt aannemen.

De Nexstand kent 8 verschillende standen tussen 14 en 32 cm hoog, gemeten vanaf de onderzijde van het beeldscherm. Afhankelijk van het formaat laptop dat je gebruikt kan de hoogte een klein beetje afwijken. Voor een mobiele laptopstandaard is dit bereik ongekend en dat maakt hem geschikt voor zowel de kleinere als grotere gebruiker.

Lees meer..

Ergonomisch Toetsenbord

Dit compact toetsenbord is uniek omdat hij wél een numeriek gedeelte bevat, waar andere compacte toetsenborden dat niet hebben. Hij heeft een moderne uitstraling en is ultradun.

Dit toetsenbord werkt draadloos en heeft een sterke draadloze verbinding tot wel 10 meter. De Rapoo E9100M is klein en neem je overal mee naartoe, zónder dat je hoeft in te leveren op vrijheid en comfort terwijl je typt. Lees meer..

Delux draadloze muis

Volledige controle

Het is de heerlijke rubberen houvast die je zoveel grip geeft op de Delux muis. De muis geeft je hand en arm een natuurlijke houding. Je voelt het direct. Heerlijk ontspannen beweeg je de muis over het bureau.

Waarom de Delux draadloos?

Het ontwerp van de Delux muis is speciaal ontwikkeld om de hand, pols en arm in een natuurlijke houding te dwingen. Zo word er spanning uit je spieren gehaald en dat geeft je een comfortabele werkhouding. Lees meer..