Voor een optimale werkomgeving

Zit-Sta bureau

Een zit-sta bureau kent vele voordelen: 
Het helpt u om tijdens het werk meer in beweging te zijn. Dat onvoldoende lichaamsbeweging ernstige gezondheidsrisico’s (zoals o.a. obesitas, hart- en vaatziekten, type 2-diabetes, stress, risico op depressie) met zich meebrengt, is al geruime tijd bekend. Ook van langdurig zitten wordt in toenemende mate aangetoond dat het gezondheidsrisico’s kent, ongeacht of iemand voldoende sport of beweegt. In steeds meer beroepen leidt de aard van het werk tot een grote toename van het langdurig zitten, waardoor gesproken kan worden van een nieuw arbeidsrisico, met een groot risico op verzuim en langzamer herstel. 

Er wordt daarom dan ook geadviseerd om de totale zitduur op een dag te beperken, maar ook om het langdurig aaneengesloten zitten regelmatig te onderbreken met (korte) beweegmomenten.  

Meer bewegen met een zit-sta bureau is daarmee gezonder voor uw lichaam en brein. U zult zich fitter en energieker voelen door meer in beweging te blijven en de concentratie tijdens het werk beter bewaren.

Wilt u een zit sta bureau kopen en kunt u wel advies en hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Vitaliteit@Work.

Vitaliteit@Work

Rooseveltlaan 39
4463 GL Goes

Arjan Blom
arjan@vitaliteitatwork.nl
06 36 02 96 71